Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!

2015. január 15., csütörtök

Úgy tűnik, idén sem lesz "rendes" telünk... mondom most, január felénél, hm. És várom, hogy előbújjanak a tavaly ültetett hóvirágok, de nem akarnak. Vagy elrontottam valamit, vagy mégiscsak tél van még.







6 megjegyzés:

Kavics írta...

Képzeld Kata, január 16-án Berlinben pompásan nyíló hóvirágokat láttam. :-)

Józsa Kata írta...

Hát, ez a baj éppen, hogy itt is van, nem is olyan messze tőlünk, egy szomszéd kertben. Ezért aggódom a mieink miatt. Bár tegnap találtam néhány kis félénk bimbót.

Petra írta...

De szépséges az a kis Sentinel (jól gondolom?) boróka a füvecskével meg a kövekkel!

Juhmeli oldalán olvastam, hogy nála bújnak a nárciszok meg a tulik. Én is végigkutattam a kertet, mert ősszel elég sok hagymát elültettem. És most kb. abban a dilemmában vagyok, amiben te:)

Névtelen írta...

Én nem bánkódnék miattuk, majd nyílnak időben. Nálam a tulipánok bújnak aminek nem nagyon nem örülök. Szerintem korán van még nekik.

Józsa Kata írta...

Az a "boróka" egy igazi ciprus, mint a meraniak, csak még pici (méteres, kb.) Van itt néhány szép nagy példány a környéken, úgyhogy reménykedünk, hogy bírni fogja a klímánkat (ilyen telekkel meg főleg).

Józsa Kata írta...

Nem is sürgetni akarom én, csak furcsállom, hogy ennyire más lenne a mi kertünk mikroklímája mint a szomszédé, ahol már javában virágzik.