Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2010. december 26., vasárnap

Hull a hó, hull a hó, mesebeli álom...Hát ez nem álom. Ez a cudar valóság. Az elmúlt napok tavaszias időjárása után olyan hóvihar kerekedett az éjjel, hogy az erkélyünknek még a legrejtettebb zugát is megtöltötte fehér bundával, semmi nem menekült. Egyelőre nem is takarítom le sehonnan, mert fagyok jönnek, úgyhogy nem baj, ha ad egy kis védelmet, hadd érezzék magukat végre otthon az alpesi növények.


És a "fóliasátor":2 megjegyzés:

Márta néni azéris írta...

Jól látom, hogy az utolsó előtti képen a lewisiák vannak betakarva?

Kata írta...

Itt nem látszanak a Lewisiák, de valóban volt már olyan, hogy teljesen betemette őket a hó. Nem lett bajuk. A lényeg, hogy ha egyszer elolvad, ne legyen sokáig vizes a levelük téli hidegben. Valahogy le kell száíratani, pl. papírzsebkendővel, különösen a levélrózsa közepét, mert ott kezd gyorsan rohadni a jéghideg víztől.