Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2011. január 1., szombat

Boldog új...

Újév reggelén kopogtatásra ébredtünk. Ez a meggyvágó vagy fél órán keresztül oda-vissza röpködött az etető meg az ablakpárkány között, és kopogtatta az ablakot. Nem tudtuk eldönteni, hogy a saját tükörképét akarja-e elkergetni, vagy az üveg mögött lévő növénykhez szeretne hozzáférni. Cinkék is gyakran nézelődnek ott, de ők nem szoktak kopogtatni, és hamar rájönnek, hogy ez valami olyan anyag, amin ők nem tudnak átjutni. De ez a bolond flótás nagyon sokáig próbálkozott. Amúgy elég aggresszív madár, az etetőn sem tűr meg soha senkit maga mellett, úgyhogy el tudom képzelni, hogy "azt a másikat" akarta onnan elkergetni, de az a fránya állandóan visszajött és bámult rá... :)

Hát boldog új évet!


Nincsenek megjegyzések: