Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2011. január 12., szerda

Tavaszról álmodnak

Draba parnassica


Primula clusiana


Primula marginata


Saxifraga bronchialis


Saxifraga federici-augusti subsp. grisebachii magonc


Saxifraga 'Leonardo da Vinci'


3 megjegyzés:

Nyözö írta...

Reméljük azért nem lesz túl fagyos az ébredés nekik. Lassan mifelénk is eltűnik a hó. Mostanában még sötétben megyek el, és már szürkületben érkezek, így nem volt még módom körbenézni milyen növény érzi úgy, hogy ennyire tavasz van már...

Az ember elnézi a gyönyörű képeiteket, és azt hiszi, hogy hatalmas nagy területen vagytok tele ilyen szépségekkel, pedig írtad már hogy nem. Trükkös dolog ez a szűk kompozíció, de nekem tetszenek!

Névtelen írta...

Csodálatos, milyen szakszerűséggel válogattad össze a köveket, a talajkeveréket, hogy ez a sok szépség évről évre fejlődik, szaporodik, virágzik.
Elszégyenlem magam, hogy nagy kertekről álmodtam idáig... Nem tudtam, hogy lehet így is kertészkedni.
Köszönöm és üdvözlet: Évától

Kata írta...

Kedves Éva,
Nagyon kedves ez a megjegyzés, köszönöm szépen!