Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2010. március 29., hétfő

Ugyanaz, szebb kiadásban :)

Feró jobb fotós mint én, és fôleg türelmesebb. A terepi fotózást éppen ezért teljesen rá hagyom. De ha van egy kis ideje, itthon is nagyon szépeket tud elkövetni.

 Androsace carnea

Tavaly ezzel egyszerre vetettem Anrosace carnea 'Rosea' magot is, de az nem csírázott ki. Akkor, amikor ez. De kicsírázott most! Kíváncsian várom, mi lesz belôle.

Primula marginata élesebb kiadásban
 
Saxifraga x elisabethae cult.

Más örömök:
Bimbók vannak a sudár kankalinon (Primula elatior). A magot a Raxról hoztuk pár éve, összesen egy növény lett, és most virágzik elôször. Szintén bimbós az Androsace pubescens összesen 2 kis levélrózsája (tavalyi magvetés), és elôbújt a tavalyi egy Dodecatheon helyén két levélrózsa. 

A napsütés valósággal húz ki a földbôl mindent. Ha ülnék és nézném, látnám ahogy növekednek a hajtások és nyílnak a bimbók. Ezért imádom a tavaszt.

És búcsúzóul egy kis széncinege munka közben, kint a kertben:
Nincsenek megjegyzések: