Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2010. március 1., hétfő

Jégeső

Március elseje. Délelőtt kellemes, langyos idő volt, tavaszi illatokkal a levegőben. Aztán délután jégeső esett itt a "Hegyvidéken". Nem tudom, a meteorológusok is így neveznék-e, minden esetre arra lettem figyelmes, hogy valami nagyon kopog az ablakon, és látom, hogy a kertben a füvet teleszórták fehér borsóval. Szerencsére az erkélyre nem vágott be, de azért a korláton a bimbódzó kôtörőfüvet letakartam egy dobozzal, nehogy már azt a vacak három bimbóját is letörje.

Tegnap fölmentünk a Hárs-hegyre hóvirágot nézni. Az északi oldalán sok van, de még épp csak bimbós. Viszont találtunk téltemetőt. Szégyellem, de eddig nem is tudtam, hogy a Hárs-hegyen van téltemető, pedig gyakran járunk ott. Igaz, egyetlen helyen találtunk, de ott szép nagy szőnyegeket, teljes pompában.Nincsenek megjegyzések: