Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!

2010. március 1., hétfő

Jégeső

Március elseje. Délelőtt kellemes, langyos idő volt, tavaszi illatokkal a levegőben. Aztán délután jégeső esett itt a "Hegyvidéken". Nem tudom, a meteorológusok is így neveznék-e, minden esetre arra lettem figyelmes, hogy valami nagyon kopog az ablakon, és látom, hogy a kertben a füvet teleszórták fehér borsóval. Szerencsére az erkélyre nem vágott be, de azért a korláton a bimbódzó kôtörőfüvet letakartam egy dobozzal, nehogy már azt a vacak három bimbóját is letörje.

Tegnap fölmentünk a Hárs-hegyre hóvirágot nézni. Az északi oldalán sok van, de még épp csak bimbós. Viszont találtunk téltemetőt. Szégyellem, de eddig nem is tudtam, hogy a Hárs-hegyen van téltemető, pedig gyakran járunk ott. Igaz, egyetlen helyen találtunk, de ott szép nagy szőnyegeket, teljes pompában.



Nincsenek megjegyzések: