Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2010. november 30., kedd

Tél van

Már négy napja, és nem viccel!

A madáretetőt a párom készítette néhány éve már, és igen sok látogatója van, főleg reggelente.És itt az egyik üvegházam:

2 megjegyzés:

Nyözö írta...

Hát igen a tél nálunk is hirtelen kopogtatott be, rögvest 30cm-es hópaplannal. :) A madáretetőtök nagyon szép lett, én is most szeretném a két éve készített és azóta leamortizálódott etetőt megpreparálni, de mindig akadt eddig fontosabb dolog. Igaz a madaraink még tudnak bogyós növényeket találni, de szeretnénk majd fényképezni őket és ehhez jó dolog egy etető. :)

Ez a tárnicsféle virág pedig egyenesen gyönyörű! És milyen dúsan virágzik...

További szép telet (mert hát az is kell azért), békés adventet: Nyözö

Kata írta...

Nyőző, az a "tárnicsféle" virág nem egy különlegesség, hanem a közönséges dalmát harangvirág (Campanula portenschlagiana), amivel tele vannak mostnság a virágüzletek, még ilyenkor is. Mindenféle méretben kaphatók, és tömve vannak virággal. Én most kaptam egy vendégünktől egy kisebb tövet, és – bár nem szobanövény – egyelőre itt tartom az ablakpárkányon amíg elvirágzik.