Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2010. november 18., csütörtök

Tíz

A Mûvelt kert szerzôje meghívott egy játékra. Fel kell sorolnom tíz kedvenc dolgot, valamint meghívnom tíz másik kertblogolót.

Én most felsorolom a tíz kedvenc alpesi növényemet, amelyeket már "személyesen", élôhelyen is volt alkalmam megismerni. Az alábbi képeket a férjem készítette, és az ô albumából teszem ide. A sorrend nem számít, mindegyik egyformán kedvenc, és tulajdonképpen ez csak egy pillanatnyi állapot, lehet, hogy holnap éppen tíz másikat sorolnék fel.

Physoplexis comosa

Campanula morettiana

Ranunculus glacialis

Soldanella pusilla

Primula glutinosa

Primula hirsuta

Eritrichium nanum

Androsace alpina

Saxifraga oppositifolia

És végül, de nem utolsó sorban, ami még nincs feltöltve a netre:

Androsace helveticaTisztában vagyok vele, hogy miért lenne jó, ha felsorolnék itt tíz blogot, amelyeknek a szerzôjét meghívom erre  a játékra, de én most nem akarok ezzel senkit terhelni, úgyhogy ezúttal meghívok MINDENKIT, akinek kedve van hozzá.
Aki részt akar venni, megjegyzésben közölheti velem, és akkor én szívesen beteszem ide a linkjét.

1 megjegyzés:

Bodor Janos kertek írta...

Tökéletes kép, fôként a fények harmóniája lenyûgözô.