Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2011. február 24., csütörtök

Nem enged a tél...

Nem akarja alább adni, nappal se megy 0 fölé a hőmérséklet. Napok óta nagyon hideg van, éppen azóta, amióta öntöztem. Minden évben február közepe után meg szoktam öntözni a legtöbb növényt, mert a korán virágzókon már ott vannak a bimbók, de a többieken is az új zöld hajtások. Az eddigi években ebből nem is volt gond, jól bevált a módszer. Most viszont nem tudom, mi lesz az eredménye, mert ennyire hideg rég nem volt a február vége, megint csonttá fagyott minden edényben a talaj... Meglátjuk.

A májvirág gyönyörű bimbói csúnyán lekókadtak.


Egy hagymás és egy Cyclamen coum-os cserepet behoztam a lépcsőházba, mert nincs kedvem megint elveszíteni őket.
Az előrejelzés szerint nem sok változik a következő két hétben (amennyire egyáltalán ennek hinni lehet), csak nappal talán nem lesz fagyos a levegő.
Tavasz, tavasz, merre jársz????Nincsenek megjegyzések: