Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2010. február 15., hétfő

Öntözés

Lesz, ami lesz, ma megöntöztem majdnem mindent az erkélyen, és levettem az árnyékolót (rashell háló) a miniatûr sziklakertekrôl, hadd süsse a nap, ha akarja. Csontszáraz volt minden talaj. Csak  a Lewisiáknak és a pozsgásoknak nem adtam vizet. Már napok óta nem fagy, és egyelôre nem is ijesztgetnek nappali fagyokkal, már amennyire hinni lehet "ezeknek".
A májvirágos ládában semmi nem mutat semmi életjelet, pedig  másik edényben lévô májvirágot (Hepatica nobilis) már mutattam a múltkor a bimbójával. Erre majd még néhány hét múlva visszatérek és leírom, hogy mi a helyzet.

Nincsenek megjegyzések: