Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2011. március 17., csütörtök

"Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz,

a vén Duna karcsú gőzösökre gondol,"

És nekem rengeteg restanciám van itt a blogon. Kiskertünkben minden rohamosan fejlődik, és a szabad időmből most már többet töltök a növényeink között, mint a számítógép előtt gubbasztva. Pedig fotózok (-zunk) is rengeteget, de hát azt fel is kell dolgozni, kiválogatni, mielőtt ide tehetem őket.
Most se sok időm van, mert Csapody körbe megyek nemsokára, csak hamarjában megmutatom, hogy hogy nézett ki tegnap az erkély, ahol két hete (március 6-án) mindent visszapakoltunk a helyére – vagyis "tavasziasítottunk".


Ma esik az eső (kell a növényeknek – bíztatom magam):

Iris 'Katharine Hodgkin'

Saxifraga x elisabethae fajta

Később majd többet, lehet, hogy néhány bejegyzést vissza is dátumozok majd az aktualitás kedvéért.

1 megjegyzés:

Nyözö írta...

Kedves Kata!
Ezek a vízcseppes képek csodaszépek lettek! :) Mindig is tetszettek az ilyenek. Az meg teljesen természetes, hogy egyre többet van az ember ilyenkor a természetben, de úgy nézem kicsit azért megpezsdültek a héten a kert-blogok is...