Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2011. április 1., péntek

Ennek már fele se tréfa!

A rigók rákaptak a kertünkre. Igaz, csak a fenyőkéreggel takart edényeket szeretik, de azokat nagyon. Hatalmas gödröket ástak már kétszer egymás után (mindig ugyanott), és persze a talajt, kérget szétszórták, minden tele volt vele. Becsületükre legyen mondva, növényt nem bántottak. 
Na de azért ez így mégsem jó, úgyhogy azt találtam ki, hogy készítsünk nekik szélkereket, amilyent annak idején az ovódában, akkor talán nem mernek odamenni. A párom el is készítette, így aztán most ott díszlenek két helyen. Fotózáskor azért el lehet őket távolítani, ha bezavarnak a képbe :) És ha már vége lesz a fészekrakósdinak, akkor végleg megszünktetjük ezeket a széljelzőket.
2 megjegyzés:

Gabi írta...

Miért nem raktok inkább egy kis fenyőkérget ki nekik külön egy edénybe? :-)

Kata írta...

Biztos vagyok benne, hogy visszamennének arra a helyre, amit már egyszer kinéztek maguknak.