Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!

2011. március 19., szombat

Virágnap

A Kertblogolók virágnapja nekem valahogy mindig kimarad, ha növényezek, fogalmam sincs, hányadika van, bár a fotókat mindig dátummal mentem el.
Hát most gyorsan bepótolom – utólag ugyan, de a képek valóban március 15-én készültek. Ezúttal a párom tollaival ékesítem kis blogomat, mert szabadnap lévén, ő is sokat kattogtatott :)

Hepatica nobilis
Crocus sp.
Crocus angustifolius

És együtt:



És az ígéret:
Primula marginata


1 megjegyzés:

Nyözö írta...

Húha, Nálad már ilyen szépségek vannak mostanság? :) A májvirágok különösen tetszenek. Már én is gondoltam arra, hogy a májvirág talán jól érezné magát itt nálunk is a nagy fák alján, de még nem mertem belevágni... Örülök, hogy csatlakoztál a virágnaphoz, pláne, hogy ilyen szép képekkel! :)

Itt még nagyon lehangoló minden: tiszta sár a környék, éppen esik is valami, meg hideg is van... :( Remélem holnap tényleg kisüt kicsit a nap ahogy ígérik, és ki lehet kicsit menni a kertbe... Talán már nekünk is virágzik majd a salátaboglárkánk, bár 15-én még csak levelesek voltak a kertben... A kankalinokat meg már nagyon várom.