Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!
Ha kérdése van, fölteheti, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, és kérem, hogy Ön is erőltesse meg magát egy köszönöm erejéig. Nem esik jól, ha azt sem tudom, megkapta-e a válaszomat.
Jó szórakozást kívánok, látogasson el ide máskor is!
Kata

JÓ TUDNI: a szövegben a bordó színű részek linkek! Más oldalakhoz, képekhez, stb. vezetnek.

2012. május 29., kedd

Egy fantasztikus kert építése

A napokban hívta fel valaki a figyelmemet Marijn van den Brink honlapjára. Azt hiszem, az egészet érdemes átböngészni, de kertépítésének részletes képes ismertetője egyszerűen elképesztő!
A lapos Eindhoven-ben, ahogy ő mondja, hegyvidéket hozott létre a háza körül. Fantasztikus, a szó legszorosabb értelmében. Több cikket írt róla, egy angol nyelvű változat az AGS újságjában jelent meg, már olvasható a világhálón is.
A minap levelet váltottam vele, mert engedélyt kértem, hogy az alábbi képet föltehessem ide, és azt írta, most jött haza egy 6 hetes nepáli túráról, érdemes lesz a közeljövőben ismét megnézni a honlapját.

MARIJN VAN DEN BRINK KERTJÉNEK RÉSZLETE, SAJÁT FOTÓJÁN
(MARIJN VAN DEN BRINK'S PICTURE OF HIS OWN FANTASTIC ROCK GARDEN)

2 megjegyzés:

Gabi írta...

De jó ! És pont Eindhoven ? Csaba biztosan elszállásol, ha szépen megkéritek :-) És akkor beköltözhettek a kertbe pár napra ...

Névtelen írta...

Kedves Kata,
szent borzadállyal néztem az úr kertépítő mániáját. Ilyen kicsi telekre, a környékbeliek kiváncsi tekintetével övezve - érthetetlennek találom ezt a sok vért és verítéket és pénzt. Ráadásul, ha az én szomszédságomban folyt volna ez a természetátalakítás, bele is őrültem volna. Kétségtelen, a végeredmény nagyon szép. Igy készen, elfogadnám, de a lottó-ötöst is, ami a fenntartásához kell.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk.
Üdv: Éva