Kedves Vendég!
Köszönöm érdeklődését, remélem tetszeni fog, amit itt talál. A szöveg saját szerzeményem, úgyszintén a képek nagy része is, kivéve néhányat, amelyeket a férjem, Zoltán Ferenc készített. Kérem, ne használja őket az engedélyünk nélkül!

2012. május 29., kedd

Egy fantasztikus kert építése

A napokban hívta fel valaki a figyelmemet Marijn van den Brink honlapjára. Azt hiszem, az egészet érdemes átböngészni, de kertépítésének részletes képes ismertetője egyszerűen elképesztő!
A lapos Eindhoven-ben, ahogy ő mondja, hegyvidéket hozott létre a háza körül. Fantasztikus, a szó legszorosabb értelmében. Több cikket írt róla, egy angol nyelvű változat az AGS újságjában jelent meg, már olvasható a világhálón is.
A minap levelet váltottam vele, mert engedélyt kértem, hogy az alábbi képet föltehessem ide, és azt írta, most jött haza egy 6 hetes nepáli túráról, érdemes lesz a közeljövőben ismét megnézni a honlapját.

MARIJN VAN DEN BRINK KERTJÉNEK RÉSZLETE, SAJÁT FOTÓJÁN
(MARIJN VAN DEN BRINK'S PICTURE OF HIS OWN FANTASTIC ROCK GARDEN)

2 megjegyzés:

Gabi írta...

De jó ! És pont Eindhoven ? Csaba biztosan elszállásol, ha szépen megkéritek :-) És akkor beköltözhettek a kertbe pár napra ...

Névtelen írta...

Kedves Kata,
szent borzadállyal néztem az úr kertépítő mániáját. Ilyen kicsi telekre, a környékbeliek kiváncsi tekintetével övezve - érthetetlennek találom ezt a sok vért és verítéket és pénzt. Ráadásul, ha az én szomszédságomban folyt volna ez a természetátalakítás, bele is őrültem volna. Kétségtelen, a végeredmény nagyon szép. Igy készen, elfogadnám, de a lottó-ötöst is, ami a fenntartásához kell.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk.
Üdv: Éva